Adembescherming voor de bedrijfshulpverlener

Deze opleiding is bedoeld voor bedrijfshulpverleners met een gidsfunctie waarbij het gebruik van adembescherming nodig is.

Dat is onder meer het geval bij het werken in collegebouwen of in een omgeving met gevaarlijke stoffen. Denk hierbij aan gerechtsgebouwen, politiebureaus, huizen van bewaring, TBS-, jeugd- en rijkswerkinrichtingen, psychiatrische ziekenhuizen, industriegebouwen.

De opleiding biedt een combinatie van theorie en praktijk met als doel de bedrijfshulpverlener veilig en verantwoord te laten optreden met adembescherming. 

Programma Adembescherming voor de bedrijfshulpverlener

  • Richtlijnen gebruik adembescherming
  • Procedures bij redden en gidsen
  • Praktisch gebruik adembescherming
  • Gebruik en bediening adembescherming

 

Deelnemers
De cursist dient minimaal in het bezit te zijn van het diploma Basisopleiding Bedrijfshulpverlener en van een bewijs van medische keuring.

Opleiding Adembescherming voor de bedrijfshulpverlener
De opleiding wordt uitgevoerd op een trainingscentrum of  uitgevoerd op een tijdstip en een plaats (incompany) die u het best schikt.

Bij de cursusprijzen zijn boeken, diplomakosten bij de prijs inbegrepen.

Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Cursusduur
De opleiding duurt 5 dagdelen, waarin het accent ligt op het trainen in de praktijk, inclusief theorie en praktijkexamen.

Diploma
Diploma met een geldigheid van één jaar.

Cursusprijs
Voor een passende prijs kunt u mij een mail sturen voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier op de website.